HTML

Weblog of laszloka

Kíváncsi vagy a véleményemre? Vagy netán csak olvasni támadt kedved? Akkor jó helyen jársz :) Ha szeretnéd, hogy írjak valamiről, ami téged is érdekel, és kíváncsi vagy mit gondolok a témáról, csak dobj egy e-mailt, és majd meglátom mit tehetek... lordofbears[kukac]gmail[pont]com

Friss topikok

  • laszloka: @JánosHunyadi: Well, you have said it all. Due to the lack of experience I have nothing else to ... (2012.03.21. 19:30) Nők...
  • laszloka: Well, in my opinion, this courtesy is not telling the girl, that she is too weak to open the door ... (2012.03.21. 16:26) Tisztelet, udvariasság
  • JánosHunyadi: Well, I also find the ideas implemented by the Swedish nursery very strange - but it IS only one n... (2012.03.08. 18:19) A svéd modell...
  • laszloka: Ráadásul Eger nagyon szép város, szóval aki fikázni meri, azt nagyon szívesen meglátogatjuk a tesó... (2012.02.29. 22:47) Ez a divat?
  • laszloka: @Cvanger: Elfogyott a művelésre szoruló szőlő a környéken, gyümölcs meg van, de messze, és a főnök... (2011.07.18. 14:40) Aminek kezdete van...

Linkblog

A svéd modell...

laszloka 2012.02.06. 18:00

Mindig is nyilvánvaló volt számomra, hogy vannak kevéssé normális emberek is a Földön. Velük nincs is sok baj. De sajnos van egy olyan szűkebb köre ezeknek az embereknek, akik a hülyeségeiket büszkén, ország-világ előtt felvállalják. Ilyenek például azok a svédek, akik nem egészen értem milyen megfontolásból, de BETILTOTTÁK A NEMEKET egy svéd óvodában. EZMI?? Ennyire idióták az emberek?? Mégis hogy tiltják be a nemeket? Értem én, hogy nem olvasnak meséket a királylányról, akit megment a szőke herceg fehér lovon a csúf sárkány karmaiból, meg hogy nincs "kisfiú" meg "kislány", csak "barát" (forrás), de basszus ne legyenek már ennyire betegek. Benézek a gyerek gatyájába, hogy mi van a lába között, és egyből tudom, hogy fiú-e az illető gyerek, vagy lány. Vagy én gondolom rosszul?? Merthogy egyenlőség, meg nők egyenjogúsága, meg ilyenek... Ráadásul mindezt az adófizetők pénzéből.

Ez teljesen életellenes! Nem így működik, hogy: "nekem amúgy fütyim van, de lány vagyok, mert így döntöttem", vagy fordítva. Ilyen alapon én bálna vagyok, mert jogom van eldönteni, hogy mi akarok lenni? A gyerekeim mik lesznek? Hát persze! Majd pont könyvespolcok, nem?

Következő teljesen életellenes dolog. Az óvodában, idézem: "Hangsúlyozottan ügyelnek arra, hogy toleranciát alakítsanak ki a kicsikben a homoszexuális, leszbikus, biszexuális és nemváltó emberekkel szemben". Értem, hogy a meleg ember is ember, de bakker ne vigyük már az oviba is be ezt az újkeletű szart. Mégis hogyan maradt volna fenn az emberiség, ha mondjuk az ősemberek azt mondták volna a gyerekeiknek, hogy: "Fiam, te fiúnak születtél, de legyél nyugodtan buz...khhmmm...meleg, mi elfogadjuk a döntésed, hiszen a fajfenntartás miatt rohadtul nem lényeg, hogy kib@szottul természetellenes dolgot csinálsz, meg amúgy is teljesen hülye vagy, hogy a sok szép lány helyett inkább egy bu...őőő...meleggel fekszel le este, de ez a te döntésed". Na? Hogyan maradt volna fenn az emberi faj? Hadd segítsek. Sehogy. Mostanra az emberiség már rohadtul ki lenne halva. Bizony.

ÉBRESZTŐ EMBEREK! AZ EMBERI FAJ FENNMARADÁSA MÚLIK RAJTATOK!!!

Biztos hideg van Svédországban is, de ne így próbáljanak már befűteni. Ráérnek még megtudni azok a szerencsétlen ötéves gyerekek, hogy van kint a nagyvilágban néhány retardált barom, aki saját nemének képviselőivel létesít szexuális kapcsolatot, ahelyett, hogy inkább normális családja lenne. Ne akarjunk már ennyire különbözőek lenni.

"Jay Belsky, a Kalifornia Egyetem gyermekpszichológusa szerint a nemi semlegesség kialakítása legrosszabb esetben a férfiasság elnőiesedéséhez is vezethet."
(You're the man, Jay! Tell'em who's boss!)


Pontosan! Nincs már így is elég transzvesztita?? Ne termeljünk már ilyeneket az oviban. Elsírom magam komolyan...
Az óvoda igazgatója szerint, a biológiai különbségek nem azt jelentik, hogy a fiúknak és a lányoknak különböző az érdeklődési körük és eltérőek a képességeik. AKKOR MÉGIS MIT JELENT?? Alapvető eltérések vannak az agy szerkezetében, a génekben, a testfelépítésben. Egy fiú sehogy sem lány, egy lány meg sehogy sem fiú. Fiúnak dömper, lánynak baba. Így nőttem fel én, a tesóim, a szüleim, a szüleim szülei, sőt még a szüleim szüleinek szülei is, meg ki tudja, hogy még hány generáció. Akármennyire demokrácia, meg mindenki egyenlő, meg egyenjogúság, a nemét nem választhatja meg senki. Akár tetszik, akár nem. Ez nem így működik.

Azoknak az elmebetegeknek, akik ezt kitalálták csak egy kerekük hiányzik. Az ami a többit hajtja. Erről ennyit.
LINK
 

Címkék: svéd meleg svédország idióta elmebeteg nemek leszbikus óvoda homoszexuális biszexuális

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laszloka.blog.hu/api/trackback/id/tr674072484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magichorse 2012.03.06. 22:43:36

Tényleg fura ötlet, de azért érdekes is. Gondolj bele, legalább kiderül, mi az, amit a jelenlegi nemi szerepekből a társadalom ver belénk, és mennyi a valódi nemi jellegzetesség a gondolkodásunkban.

Az emberi faj létezése során már nagyon sokféle társadalom előfordult, különösen az ősi időkben, a poligám törzsi családközösségtől a matriarchátuson át a most felbomlóban lévő monogám férfidominált családmodellig.

Az ember nagyon képlékeny aggyal születik, borzasztóan nagy hatással van a személyiségére a család, a társadalom Végeérhetetlen viták folynak arról, hogy mekkora a szerepe a géneknek, és mekkora a külső hatásoknak.

Na ezen a helyen legalább kicsit több teret engednek majd a géneknek.

De emiatt aggódni és világvégét vizionálni fölösleges. Egyrészt sokmilliárd év evolúciója véste bele a génjeinkbe, hogy az ellenekző nem tetsszen nekünk, azt keressük. Különben rég kihaltunk volna. Van ugyan egy nagyon kis százalék mindig, akiket az azonos nem vonz csak, de ez ritka hiba evolúciós szempontból. Hibák pedig mindig vannak. Mindenki tele van velük.

Viszont emberek vagyunk, felül is tudunk emelkedni a pusztán a génjeink által diktál viselkedésen. Ezért nem élünk már barlangban, nem bunkósbottal szerzünk feleséget, és nem vetjük meg azt, aki nem pont olyan, mint mi.

És ha egy svéd óvodában beindítanak egy ilyen kísérleti modellt, az nem azt jelenti, hogy holnaptól mindenhol kötelező lesz. Oda az viszi a gyerekét, aki akarja. Szép dolog a sokszínűség. Az viszont rossz lenne, ha be lehetne tiltani, csak azért, mert van, aki nem ért vele egyet. Az a diktatúra.

Meggyőződésem, hogy az itt nevelt gyerekek között pontosan ugyannyi lesz a heteroszexuális, mint bárhol máshol. Volt idő, amikor attól tartottak, hogy ha homoszexuális párok fogadnak örökbe gyerekeket, majd azok is homoszexuálisok lesznek, vagy legalább nagyobb arányban lesznek azok. Na azóta erről is bebizonyosodott, hogy a legkevésbé sem igaz.

onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1469-7610.1983.tb00132.x/abstract

laszloka 2012.03.07. 22:51:50

@magichorse: Ennek a hatása majd akkor derül ki, mikor azok közül a gyerekek közül felnő az első generáció, akiket oda járatnak a szüleik. Aztán vagy jó lesz, vagy nem, de onnan már nincs visszaút.

Csak az nem világos, hogy ha eddig a történelem során mindig megvolt a különbség férfi és nő között, miért akarják teljesen megszüntetni? És ezt nem a nők egyenjogúságára értem. Azzal nagyon is egyetértek, de férfi és nő soha nem lesz egyforma.

JánosHunyadi · http://scryblen.eu 2012.03.08. 18:19:59

Well, I also find the ideas implemented by the Swedish nursery very strange - but it IS only one nursery and no one is forced to send their children there. And there is no evidence at all that it will harm the children - indeed, no matter what you teach them most girls will grow up to be feminine women and most boys to be masculine men. So, I think you are overreacting. There are still far, far more examples of the opposite in the world: enforced differentiation between the sexes where there is no reason to do so.
süti beállítások módosítása